Menü

Távfelügyelet

Biztonság 24/7

 

Távfelügyeleti rendszerünk 24/7 működésre terveztük: szünetmentesített, többszörösen tartalékolt adatbázis szerverekből és vevő egységekből áll.

Hiba esetén rendszerünk azonnal, automatikusan átáll a tartalék szerverre, emellett úgy állítottuk be, hogy rendszeres adatbázis mentést végezzen földrajzilag távoli szerverünkre is.

 

A tűzjelző, riasztó és egyéb jelzőrendszernek eseményeit a mai technikai színvonal legkorszerűbb jelzés továbbító eszközeivel, biztonságos kommunikációs csatornákon továbbítjuk jelzés fogadó központunka.

A GPRS 2G, 3G, 4G modemek a GSM szolgáltatóknál létrehozott un. VPN (Virtual Private Network) virtuális magán hálózaton kapcsolódnak a távfelügyeleti rendszerünkhöz. Ez a hálózat biztonságos mert zárt, itt csak a hálózatba kapcsolt eszközök kommunikálnak

 

Távfelügyeleti szolgáltatásaink:

Riasztórendszerek távfelügyelete

A riasztó rendszerek által küldött jelzéseket két nagy csoportba sorolhatjuk:

  • Betörés jellegű jelzések
  • Technikai jelzések

Az ügyféllel kötött szerződésben rögzítjük, melyek azok az események, amikor intézkedést kér. Pl.: betörés, pánik 230V, akkumulátor hiba...stb, de kérhet telefonos értesítés például akkor is, ha a riasztórendszert kikapcsolják.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk kérhető:

  • Telefonos értesítéssel, kivonulás nélkül
  • Kivonulással és az ügyfél értesítésével

Tűzjelző rendszerek távfelügyelete

A tűzjelző központok tűzjelzéseit az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet 156. § (2) bekezdése szerint számítógépes távfelügyeleti rendszerünk automatikusan továbbítja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzátjelző Fogadó Rendszerébe (BM OKF TFR), a tűzjelzésre mindig a területileg illetékes katasztrófavédelem intézkedik.

Videotávfelügyelet kamera, hőkamera analitikai riasztásokkal

A korszerű kamerás rendszerek mesterséges intelligenciával megtámogatott analitikai funkció lehetővé teszik, hogy hagyományos érzékelőkkel nehezen védhető területeken (jellemzően építkezések, ahol a terepviszonyok is folyamatában változni tudnak) emberek és járművek feltűnését figyeljük. Rendszerünk ezekre az eseményekre az ügyfél által szerződésben rögzített időszakokban (pl. hétköznap 18 és reggel 6 óra között, hétvégén 0-24) riasztást jelenít meg diszpécserünknek a kamera által látott élő kép kíséretében, aki ezt követően a klasszikus riasztórendszerekből érkező riasztásokhoz hasonlóan intézkedni tud (kivonulás és/vagy értesítés).

Gépjármű távfelügyelet és nyomkövetés

Távfelügyeleti rendszerünk fogadja  a gépjárművekbe, munkagépekbe beszerelt műholdas easyTRACK GPS-GPRS modemek riasztás jelzéseit. (Például: gépjármű feltörése, mozgás gyújtás nélkül, tanksapka felnyitása, alacsony akkumulátor feszültség, kijelölt terület elhagyása...stb.)

 

Diszpécser szolgálatunk a szerződésben meghatározottak szerint telefonon értesíti a megadott személyeket, szükség esetén a rendőrséget is.

Ezzel egyidőben az eszköz is küld SMS üzenetet a tulajdonosnak, megadva a gépjármű pontos GPS-koordinátáit. Az adott jármű mozgása online felületen vagy mobil alkalmazáson is nyomon követhető.

Az ügyfél választása szerint távfelügyelet nélküli szolgáltatás is kérhető. Ebben az esetben minden riasztás jelzést ő kap meg.

Szolgáltatásunk mellé igény esetén a GPS-GPRS rendszerek beszerelését is vállaljuk.

Távfelügyeleti rendszereinket üzletünkben megtekintheti, autóinkba szerelt GPS eszközeink szolgáltatásait pedig számítógépes felületen próbálhatja ki.

Ne hagyja a szerencsére

INGATLANA VAGY GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGÁT!

 

Kérje díjmentes ajánlatunkat MOST!