Rólunk

Biztonságtechnika első kézből

Büszkék vagyunk rá, hogy biztonságtechnikai kérdésekben immár több, mint 30 éve jelentünk biztos pontot ügyfeleink, partnereink számára.

Megtisztelő, hogy nem csak biztonságtechnikai szakkereskedésként tekintenek ránk, hanem egyfajta bázisként, ahova bizalommal fordulhatnak szakmai kérdéseikkel, és, ahol kulcsrakész, teljes körű megoldásokat kaphatnak, családi házak, nyaralók vagyonvédelmében épp úgy, mint több ezer négyzetméteres ipari ingatlanok biztonságtechnikai rendszereinek kiépítésében.

Az SF Biztonságtechnika erőssége szolgáltatásaink sokrétűségében és kollégáink, együttműködő partnereink több évtizedes szakmai tapasztalatában rejlik.

Szakkereskedőként egyaránt állunk vállalati megrendelők, szakmai partnerek, telepítők és lakossági ügyfelek rendelkezésére. Segítséget nyújtunk a megfelelő eszközök kiválasztásában, szakmai kérdésekben, épp úgy, mint komplett, egyedi rendszerek tervezésében.

Jól működő, megbízható partnerhálózatunk révén kivitelezésben és karbantartásban is komplex megoldásokat szállítunk ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink köre a telepítéssel nem ér véget, megbízható távfelügyeleti rendszert építettünk ki, melynek köszönhetően hatékonyan és gyorsan tudunk fellépni riasztás esetén, széleskörű védelmet biztosítva ezáltal.

Lépést tartva az informatika fejlődésével, folyamatosan implementáljuk termék- és szolgáltatás palettánkba az új technikai megoldásokat.

Célunk, hogy megbízható, könnyen kezelhető eszközöket, és modern, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk vállalati és lakossági ügyfeleinknek egyaránt.